Saxborn fastigheter
Söker du lägenhet?

Söker du lägenhet?

Samtliga av Saxborn Fastigheters lägenheter publiceras på HomeQlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du läsa mer om vår UthyrningspolicyPDF.

Är du kallad på visning? Då får du personlig visning av en representant från Opalen FastighetsFörvaltning AB.

Opalen förvaltar för Saxborn Fastigheter

Letar du lokal eller parkering?

Samtliga lediga parkeringsplatser, garage och lokaler förmedlas via Opalen FastighetsFörvaltning AB. Besök www.opalen.selänk till annan webbplats för att veta mer.

Felanmäler gör du på www.opalen.se

Vill du göra en felanmälan?

Felanmälan görs till Opalen FastighetsFörvaltning AB.

Mail: kundservice@opalen.se
Tel: 031-7998550
Hemsida: www.opalen.se

Söker du lokal eller kanske parkering? Besök www.opalen.se

Opalen förvaltar våra fastigheter

Opalen FastighetsFörvaltning AB förvaltar våra fastigheter. Detta innebär att Opalen sköter den dagliga driften så som uthyrning, felanmälan, avisering och besiktning men Saxborn Fastigheter är aktiva ägare. • Vi finns på HomeQ


  Från och med 2 april 2019 kommer vi tillsammans med flertal andra privata fastighetsägare i Göteborg att publicera våra lediga lägenheter på Homeq.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.HomeQ erbjuder en modern, digital och rikstäckande marknadsplats som underlättar bostadssökandet både för dig som hyresgäst och för oss som fastighetsägare.På HomeQ finner du ett större antal privata fastighetsägare som Saxborn Fastigheter, Stena Fastigheter, Balder, Bror Johansson & Co, Alexanderssons, KAB Fastigheter, Kjellberg & Möller, Amlövs för att nämna några och fler blir vi. För att söka lägenhet inom vårt bestånd behöver du registrera dig på HomeQ och detta är helt kostnadsfritt. Vår uthyrningspolicy är den samma som tidigare.
 • Vi stödjer Stadsmissionen


  Göteborgs Kyrkliga Stadsmission bedriver ett viktigt arbete med behövande, som är lika beundransvärt som det tyvärr är nödvändigt i Sverige av idag. För att stödja deras hjälp till människor i utanförskap är Saxborn Fastigheter sedan 2013 Företagsvän och stödjer Stadsmissionen ekonomiskt.
 • Din Boendepärm


  Boendepärmen är till för att på ett samlat ställe ge dig som hyresgäst information kring ditt boende och förhoppningsvis ge svar på många av de frågor som kan uppkomma under din hyrestid. Här finner du din Boendepärm!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Vill du göra en felanmälan?


  Som hyresgäst hos Saxborn Fastigheter felanmäler du eventuellt fel hosOpalen FastighetsFörvaltning AB.Mail: kundservice@opalen.se
  Tel: 031-7998550  
  Hemsida: www.opalen.se

 • Kontorshotell Kyrkogatan & Triangeln


  Från och med 1 juli 2015 drivs Kontorshotell Kyrkogatan och Kontorshotell Triangeln av Tokali AB. Är du nyfiken att veta mer om kontorshotellen eller vill boka tid för visning, vänligen kontakta Karolina på Tokali AB.

Saxborn Fastigheters bestånd förvaltas av:

Opalen FastighetsFörvaltning AB
Kungsportsavenyn 22
Box 53098
400 14 Göteborg

Kundservice 031-7998550 (09.30-11.30)

E-post: kundservice@opalen.se