Saxborn fastigheter
Innegård Björcksgatan 34

Björcksgatan 34

Tillsammans med grannfastigheten Björcksgatan 42 har 34:an en renoverad gård med mycket ytor för samvaro och vacker grönska. År 2010 skapades ett riktigt ”hemmaspa”; bastu med glasfront och mosaikbänkar, relaxavdelning och ett stort härligt badrum i källarplan i Björksgatan 42. Ett utrymme som hyresgästerna boende i fastigheten Björcksgatan 42 och Björcksgatan 34 har lika tillgång till.

Fastigheten fick ett ansiktslyft efter en omfattande renovering hösten 2013, då fasadpanelen byttes och målades om , trapphuset helrenoverades, elektroniskt passersystem installerades, moderna säkerhetsdörrar sattes in m.m.

Lägenheterna, här en 3 r.o.kPDF, är välplanerade och charmiga. Det som skiljer Björcksgatan från många andra landshövdingehus är de rymliga tvåornaPDF, som oftast är  lika stora ytmässigt som treorna.  Alla lägenheterna har helkaklade badrum och många av dem har badkar.

På baksidan av Björcksgatan finns en stor parkering med laddningsmöjlighet för elbilar/elhybrider. Där har vi i samarbete med Sunfleet Carsharing en bilpool med tre platser, för dig som behöver bil, men bara ibland - ett bra sätt att spara både miljön och sin ekonomi.

Fastigheten är energideklarerad.

Hitta Björcksgatan 34 på kartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Björcksgatan 34 passar dig som...
...lever sambo eller i en mindre familj och som tilltalas av landshövdingehusens inte helt moderna men charmiga lägenheter.

Miljövänlig p-plats!

Miljövänlig p-plats!

Hemmaspa

Hemmaspa

Exempel på kök

Exempel på kök

Ut och äta?
Runt hörnet hittar du Ölstugan 1892 Tullen som bland annat serverar svensk husmans-kost och svensktillverkad öl. Pizzeria/kebab hittar du vid Munkebäcks torg. Längs med Munkebäcksgatan finns thailändskt och husmanskost och fler pizzerior. Längtar du efter nybakat hittar du bröd och bakverk på Sunes, som även har ett litet café.
 
Fritid
Skatås och Delsjön finns på gångavstånd. Här hittar du vacker natur och fina promenadvägar. På väg dit ligger Göteborgs Tennisklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och IFK-kliniken, såväl som Göteborgs fältrittklubb, GFRKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Gym, massage och rehab hittar du på Hela Hälsanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vid Munkebäcks Torg, där man som hyresgäst hos oss har förmånliga priser. Nere vid Torpavallen har du SATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i ljusa lokaler. Gillar du att bada skall du ta dig till Härlanda Tjärn eller någon av Delsjöarna dit det är promenadavstånd. Där kan du även hyra kanoter sommartid!


Övrig service
Livsmedel hittar du på Konsum Munkebäckstorg eller stormarknaden ICA Kvantum Munkebäck. På Munkebäcks Torg finns även fruktaffär, kiosk, gatukök, vårdcentral/BVC, optiker och apotek för att nämna några. Vid Torpavallen (vid Munkebäcksmotet) finner du allt från Systembolaget, Max, Mediamarkt, SATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Djurmagazinet. Allt du behöver, på gångavstånd!

Fakta

Adress: Björcksgatan 34
Förvaltas av: Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Kålltorp
Byggår: 1935
Ombyggnadsår:1985,2013 Fastighetstyp: Landshövdingehus med bottenvåning av sten och två våningar i trä
Lägenhetstyper i fastigheten:
2, 3  och 4 r.o.k
Balkong: Nej
Service i fastigheten: Stilrent "hemmaspa" med relax, bastu och dusch. Cykel- och barnvagns-förvaring. Vinds- och källarförråd.
Kabel-tv: Ja (ComHem)
Bredbandsuttag: Via fiber eller ComHem
Hiss: Nej
Övrigt: Från Björcksgatan tar du dig på ca 10 min in till centralen. Du har gångavstånd till all möjlig service.

Var hittar jag...

Förskola/skola
Torpagatans förskolor 330 m
Regnbågen 500 m          
Sanatoriegatan 90 900 m Sagolunden Ättekullen 1100m (finns fler i området)

Grundskola
Kålltorpsskolan 380 m
Parkskolan 600 m Rudolf Steinerskolan 950 m

Spårvagn/busshållsplats
Torpagatan, buss 17, 50 m
Munkebäcks Torg, linje 1, 100 m
Munkebäcks Torg, linje 5, 100m Solrosgatan, linje 3, 100 m

Hur kommer jag snabbast till stan?länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster