Saxborn fastigheter
Innergården

Molinsgatan 9

Det vackra huset på Molinsgatan fick nya balkonger för bara några år sedan. Har du balkong kan du sitta i lugn och ro och njuta, trots att du bor så nära Göteborgs "hjärta". Fina kvällar kan du sitta på den härliga uteplatsen och grilla - här finns också en liten lekyta för barn eller barnbarn.

Lägenheterna är generösa till ytan med stora, vackra fönster - se här en 3 r.o.kPDF.  Många har stukaturer i rummen, men trots det är de moderna eftersom ett flertal kök och badrum är renoverade.

Trapphuset suckar många belåtet åt, det är en pärla i sitt slag. Vi har bland annat  bytt maskin i hissen, men låtit bevara de gamla hissdörrarna och buren - det blir en tidsresa i sig. Fastigheten är  energideklarerad.

Hitta Molinsgatan 9 på kartan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Molinsgatan passar....
...både sambopar samt mindre och större familjer.

Plats för avslappning

Plats för avslappning

Porten

Porten

Exempel på kök

Exempel på kök

Ut och äta?
Ta en kort promenad och du finner allt du kan tänkas önska dig. Kaféer, restauranger, butiker och parker brer ut sig som ett smörgåsbord- bara för dig att välja.  

Fritid

Gillar du badminton ligger Fjäderborgenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på gångavstånd. På Landala Torg finns SATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster gym. . Vill du se en film finns närmaste biograf på Avenyn eller vid Kungstorget. Ta en promenad till Operan, som du hittar nere vid hamnen. Flera muséer finns också inom gångavstånd, exempelvis Röhsska muséet länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch Konstmuséetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övrig service
Närservice så som matbutiker, träningsanläggningar, apotek, konditori, blomsteraffär, systembolag m.m. finns runt hörnet. Parkeringsmöjligheter finns i närliggande garage och på gatan. Dessutom är det nära till både Kapellplatsen och Vasaplatsen där du finner buss och spårvagn som tar dig dit du vill. Livsmedel hittar du på Hemköp som ligger på Vasagatan och på Coop på Landala Torg . I Haga hittar du förutom mysiga caféer och restauranger även roliga butiker. I Linnéområdet finns många inrednings- och möbelaffärer och klädbutiker.

Fakta

Adress: Molinsgatan 9
Förvaltas av:
Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Vasastaden, Centrum
Byggår: 1910
Ombyggnadsår: 1980
Fastighetstyp: Putsat stenhus
Lägenhetstyper i fastigheten:
2, 3,  och 5 r.o.k
Balkong: Ja, hälften av lägenheterna har det
Service i fastigheten: Elektroniskt passersystem i entréer. Porttelefon med kamera. Källarförråd. Barnvagnsförråd. Cykelförråd. Grillplats. Lekplats
Kabel-tv: Ja (Comhem)
Bredbandsuttag: Via fiber eller ComHem
Hiss: Ja
Övrigt: Mycket lugn del av Vasastaden, men ändå nära till allt.

Var hittar jag...

Förskola/skola
Lilla Samskolan förskola 200 m
Folke Bernadottes Gata förskola Vasa Kyrkogata 7 förskola 140m Molinsgatan 23 förskola 20m Malmstensgatan 6 förskola 890 m Montessorieförskolan Centrum 490m  

Grundskola
Lilla Samskolan 200 
Viktoriaskolan43m Landalaskolan 840m Montessoriskolan centrum 90m
Vasaskolan 1,1km
Montessoriskolan Villa Darjeeling 530m 

Spårvagn/busshållsplats
Närmaste knytpunkt, ett stenkast från fastigheten är Vasaplatsen och Kapellplatsen.

Visa mig alternativ i kollektivtrafiken!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster