Saxborn fastigheter

Ättestigen 4-6

Ättestigen 4-6 är tillsammans med sin systerfastighet våra modernaste fastigheter. De byggde vi själva i början på 1990-talet. Då, som nu, stod kvalitet på bygg- och inredningsmaterial i fokus. Därför kan våra hyresgäster  fortfarande njuta av en fräsch fastighet som på många ställen ser lika ny ut som när den stod klar.

Lägenheterna, här en 2 r.o.kPDF,  är rymliga och vi har tänkt mycket på att ljuset skall flöda in i alla rum. Du har en magnifik utsikt över stadens östra delar från de flesta av våningsplanen - om du inte bor i lägenhet med hemtrevlig uteplats där du kan njuta av blomsterprakten vill säga!

Från Ättestigen har du nära till både Flexlinje och vanlig spårvagns-och busshållplats. Om du lägger till hissen har du alltså ett mycket tillgängligt boende. Har du barn eller barnbarn har de två jättefina lekplatser alldeles utanför huset.

Hitta Ättestigen 4-6 på kartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ättestigen passar dig som...
...är sambo, men ockå dig som har en stor eller liten familj.

I dammen har vi fiskar

I dammen har vi fiskar

Plats för paus

Plats för paus

Ut och äta?
Runt hörnet hittar du Ölstugan 1892 Tullen som bland annat serverar svensk husmans-kost och svensktillverkad öl. Pizzeria/kebab hittar du vid Munkebäcks torg. Längs med Munkebäcksgatan finns thailändskt och husmanskost och fler pizzerior. Längtar du efter nybakat hittar du bröd och bakverk på Sunes, som även har ett litet café. .
 
Fritid
Skatås och Delsjön finns på gångavstånd. Här hittar du vacker natur och fina promenadvägar. På väg dit ligger Göteborgs Tennisklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och IFK-kliniken, såväl som Göteborgs fältrittklubb, GFRKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Gym, massage och rehab hittar du på Hela Hälsanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vid Munkebäcks Torg, där man som hyresgäst hos oss har förmånliga priser. Nere vid Torpavallen har du SATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i ljusa lokaler. Gillar du att bada skall du ta dig till Härlanda Tjärn eller någon av Delsjöarna dit det är promenadavstånd. Där kan du även hyra kanoter sommartid!

 
Övrig service
Livsmedel hittar du på Konsum Munkebäckstorg eller stormarknaden ICA Kvantum Munkebäck. På Munkebäcks Torg finns även fruktaffär, kiosk, gatukök, vårdcentral/BVC, optiker och apotek för att nämna några. Vid Torpavallen (vid Munkebäcksmotet) finner du allt från Systembolaget, Max, Mediamarkt, SATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Djurmagazinet. Allt du behöver, på gångavstånd!

Fakta

Adress: Ättestigen 4-6
Förvaltas av:
Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Kålltorp
Byggår: 1990
Ombyggnadsår: -
Fastighetstyp: Tegelhus byggt i suterräng.
Lägenhetstyper i fastigheten:
1, 2 , 3 4 och 5 r.o.k
Balkong: Ja, stora, inglasade balkonger.
Service i fastigheten: Tillgång till motionsrum/bastu. Cykelrum med kameraövervakning. Barnvagn-srum. Källarförråd med troaxgaller. Avancerat återvinnings-system.Lekplats. Grillplats.
Kabel-tv: Ja (ComHem)
Bredbandsuttag: Via fiber eller ComHem.
Hiss: Ja
Övrigt: Många lägenheter har klädkammare. Garage och MC-garage finns i grannfastigheten.

Var hittar jag...

Förskola/skola
Sagolunden Ättekullen 50m   Torpagatans förskolor 800 m
Vidkärrs montessoriförskola 760m Regnbågen 1100 m           

Grundskola
Kålltorpsskolan 1100 m
Parkskolan 2000 m
Rudolf Steinerskolan 1100 m

Spårvagn/busshållsplats
Torpagatan, buss 17, 500 m
Ättehögsgatan, linje 1, 250 m
Ättehögsgatan, linje 5, 250m Solrosgatan, linje 3, 900 m

Hur kommer jag snabbast till stan?länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster