Saxborn fastigheter

Hjalmar Selandersgatan 2-4

Renoveringen av huset gjordes 1989, och då fick det en modern prägel och fräscha kök och badrum. Läget är det bästa, högst upp på kullen, så utsikten är underbar från de flesta håll.

Lägenheterna är välplanerade, här en 2 r.o.kPDF,  men passar ändå dig som är singel eller sambo och inte vill ha så stort. De flesta är genomgångslägenheter, så att du har sol både morgon och kväll.

Hyresgästerna uppskattar att köken har många skåp. De flesta lägenheterna har också badkar och handdukstork.

Fastigheten är energideklarerad.

Hitta Hjalmar Selandersgatan på kartan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Porten

Porten

Exempel på kök

Exempel på kök

Nästan som ett uterum

Nästan som ett uterum

Ut och äta?
En kort promenad bort hittar du Ölstugan 1892 Tullen som bland annat serverar svensk husmanskost och svensktillverkad öl. Pizzeria/kebab hittar du vid Munkebäcks torg. Lilla Rancho på Kaggeleds Torg har öppet både för lunch och kvällsgäster. Längs med Munkebäcksgatan finns thailändskt och husmanskost och fler pizzerior.  Längtar du efter nybakat hittar du bröd och bakverk på Sunes, som även har ett litet café.
 
Fritid
Skatås och Delsjön finns på gångavstånd. Här hittar du vacker natur och fina promenadvägar. På väg dit ligger Göteborgs Tennisklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och IFK-kliniken, såväl som Göteborgs fältrittklubb, GFRKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Gym, massage och rehab hittar du på Hela Hälsanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vid Munkebäcks Torg, där man som hyresgäst hos oss har förmånliga priser. Nere vid Torpavallen har du SATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i ljusa lokaler. Gillar du att bada skall du ta dig till Härlanda Tjärn eller någon av Delsjöarna dit det är promenadavstånd. Där kan du även hyra kanoter sommartid!

 
Övrig service
Livsmedel hittar du på Konsum Munkebäckstorg eller stormarknaden ICA Kvantum Munkebäck. På Munkebäcks Torg finns även fruktaffär, kiosk, gatukök, vårdcentral/BVC, optiker och apotek för att nämna några. Vid Torpavallen (vid Munkebäcksmotet) finner du allt från Systembolaget, Max, Mediamarkt, SATSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Djurmagazinet. Allt du behöver, på gångavstånd!

Fakta

Adress: Hjalmar Selandersg. 2-4
Förvaltas av:
Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Kålltorp
Byggår: 1947
Ombyggnadsår: 1988
Fastighetstyp: Tegelhus
Lägenhetstyper i fastigheten:
1, 2 , 3 och 5 r.o.k
Balkong: Ja, stora, inglasade balkonger.
Service i fastigheten: Pingis/hobbyrum. Bastu.Grillplats. Hobbyverkstad. Cykelrum. Lekplats.Barnvagnsrum. Både källar- och vindsförråd till lägenheten. Avancerat återvinningssystem.
Kabel-tv: Ja (Comhem)
Bredbandsuttag: Via fiber eller ComHem
Hiss: Nej
Övrigt: Garage och MC-garage finns i grannfastigheten. Flexlinjen stannar utanför huset.

Var hittar jag...

Förskola/skola
Sagolunden Ättekullen 50m   Torpagatans förskolor 800 m
Vidkärrs montessoriförskola 760m Regnbågen 1100 m           

Grundskola
Kålltorpsskolan 1100 m
Parkskolan 2000 m
Rudolf Steinerskolan 1100 m

Spårvagn/busshållsplats
Torpagatan, buss 17, 500 m
Ättehögsgatan, linje 1, 250 m
Ättehögsgatan, linje 5, 250m Solrosgatan, linje 3, 900 m

Hur kommer jag snabbast till stan?länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster