FASTIGHET:

Hjalmar Selandersgatan 2-4

hjalmar selandersgatan passar dig som...

...är singel eller sambo och inte vill ha så stort.

Renoveringen av huset gjordes 1989, och då fick det en modern prägel och fräscha kök och badrum. Läget är det bästa, högst upp på kullen, så utsikten är underbar från de flesta håll.

Lägenheterna är välplanerade och passar dig som är singel eller sambo men som inte vill ha så stort. De flesta är genomgångslägenheter, så att du har sol både morgon och kväll.

Hyresgästerna uppskattar att köken har många skåp. De flesta lägenheterna har också badkar och handdukstork.

Fastigheten är energideklarerad.

Fakta

Adress: Hjalmar Selandersg. 2-4
Ägs av: Saxborn Fastigheter
Förvaltas av:
Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Kålltorp
Byggår: 1947
Ombyggnadsår: 1988
Fastighetstyp: Tegelhus
Lägenhetstyper i fastigheten: 1, 2 , 3 och 5 r.o.k
Balkong: Ja, stora, inglasade balkonger.
Service i fastigheten: Pingis/hobbyrum. Bastu.Grillplats. Hobbyverkstad. Cykelrum. Lekplats.Barnvagnsrum. Både källar- och vindsförråd till lägenheten. Avancerat återvinningssystem.
Kabel-tv: Ja (Comhem)
Bredbandsuttag: Via fiber eller ComHem
Hiss: Nej
Övrigt: Garage och MC-garage finns i grannfastigheten. Flexlinjen stannar utanför huset.

Var hittar jag...

Förskola/skola

  • Sagolunden Ättekullen 50m Torpagatans förskolor 800 m
  • Vidkärrs montessoriförskola 760m Regnbågen 1100 m

Grundskola

  • Kålltorpsskolan 1100 m
  • Parkskolan 2000 m
  • Rudolf Steinerskolan 1100 m

Spårvagn/busshållsplats

  • Torpagatan, buss 17, 500 m
  • Ättehögsgatan, linje 1, 250 m
  • Ättehögsgatan, linje 5, 250m Solrosgatan, linje 3, 900 m

Ut och äta?

En kort promenad bort hittar du Ölstugan 1892 Tullen som bland annat serverar svensk husmanskost och svensktillverkad öl. Pizzeria/kebab hittar du vid Munkebäcks torg. Lilla Rancho på Kaggeleds Torg har öppet både för lunch och kvällsgäster. Längs med Munkebäcksgatan finns thailändskt och husmanskost och fler pizzerior. Längtar du efter nybakat hittar du bröd och bakverk på Sunes, som även har ett litet café.

Fritid

Skatås och Delsjön finns på gångavstånd. Här hittar du vacker natur och fina promenadvägar. På väg dit ligger Göteborgs Tennisklubb och IFK-kliniken, såväl som Göteborgs fältrittklubb, GFRK. Gym, massage och rehab hittar du på Hela Hälsan vid Munkebäcks Torg, där man som hyresgäst hos oss har förmånliga priser. Nere vid Torpavallen har du SATS i ljusa lokaler. Gillar du att bada skall du ta dig till Härlanda Tjärn eller någon av Delsjöarna dit det är promenadavstånd. Där kan du även hyra kanoter sommartid!

Övrig service

Livsmedel hittar du på Konsum Munkebäckstorg eller stormarknaden ICA Kvantum Munkebäck. På Munkebäcks Torg finns även fruktaffär, kiosk, gatukök, vårdcentral/BVC, optiker och apotek för att nämna några. Vid Torpavallen (vid Munkebäcksmotet) finner du bland annat Systembolaget, Max, Mediamarkt, SATS och Djurmagazinet. Allt du behöver, på gångavstånd!