Saxborn fastigheter

Samarbeten och sponsring

Naturligtvis kan vi som en mindre hyresvärd göra skillnad. Ett av de bästa sätten att påverka samhället är att stötta organisationer och människor som arbetar för en sak vi tror på.

Att samarbeta med andra företag kan göra skillnad för våra hyresgäster i form av bättre villkor vid köp eller hyra av saker och tjänster.

Vi strävar efter att samarbeta med företag, organisationer och människor som verkar lokalt - det vill säga där vi och våra hyresgäster finns. När vi vill nå ut till flera försöker vi arbeta tillsammans med organisationer som stödjer våra egna värderingar och jobbar mot samma mål som oss.

Sponsring

Vi är stolt Företagsvän till Stadsmissionen. Stadsmissionen stöttar människor i utanförskap. Unga, gamla, fattiga, ensamma, missbrukare och andra som behöver lite hjälp på traven. Tillsammans vill vi förändra till det bättre! Utöver årlig donation som Företagsvän stödjer Saxborn Fastigheter Stadsmissionen genom en praktisk donation till verksamheten.

Läs mer om Stadsmissionenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi sponsrar Människan i Kålltorps projekt. De är en organisation som arbetar för stadsdelen Kålltorp och vi har varit med och sponsrat bland annat skateboardrampen och den årliga Picknickfestivalen.

Läs mer om Människan i Kålltorplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samarbeten

Vi driver tillsammans med Sunfleet en bilpool i Kålltorp. Vill du ha bil, men bara ibland - passar det dig utmärkt!

Läs mer om bilpoolenöppnas i nytt fönster

Vårt samarbete med Hela Hälsan gym och rehab syftar till att du som hyresgäst skall kunna motionera/träna/må bra till ett förmånligt pris, på en fräsch anläggning som ligger nära ditt bostadsområde.

Läs mer om vårt samarbetserbjudande!

Vi samarbetar med Fastighetsägarna Göteborg Första Regionen, som är en branschorganisation som samlar de flesta fastighetsägarna i västra Sverige.

Läs mer om Fastighetsägarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster