Saxborn fastigheter
Innergård

Kontorshotell Kyrkogatan, mitt i Göteborg

Vi har byggt om den vackra fastigheten på Kyrkogatan 30 i Göteborg till ett modernt kontorshotell med den klassiska 1800-talscharmen intakt.

Mitt i Göteborgs centrum har vi skapat ljusa, moderna kontorsrum, men vi har samtidigt bevarat den gamla andan i väggar och fasad. Kontorshotellet är perfekt för dig som vill verka ifrån och träffa dina kunder på en central plats i Göteborg.

Kontorshotell Kyrkogatan rymmer ett välutrustat mötesrum och ett kök med alla faciliteter. Innergården är ombyggd till en inglasad yta för samvaro, kundträffar och avspända luncher med kolleger. De första hyresgästerna flyttade in på Kontorshotell Kyrkogatan våren 2011.
Kontorsrum från sidan
Kolla våra  3 D-skisser!
Vill du se hur kontorshotellets ytor är planerade? Titta på våra skisser för bottenvåningen med gårdenPDF, pentry/kökPDF , mötesrum, PDF plan 2,PDF plan 3PDF och plan 4 .PDF  De fina bilderna här på sidan är från våning 2.
Ritad bild av K30s fasad
Kontorshotell med hjärta och hjärna
Vi har satsat på en modern arbetsmiljö, med fiberkabel för höghastighetsinternet, IP-telefoni och IP-växel. Samtidigt är det viktigt att bevara fastighetens själ. Därför har vi varsamt renoverat vi alla rum varsamt med känsla för de tidstypiska detaljerna - högt i tak, spröjsade stora fönster, vackra innerdörrar, stuckatur och annat som skapar en tidlös anda.

Kontorshotell utan krångel
Vi tror att du är en kund som söker modern service, men inte vill betala extra för massa kringtjänster. För dina grundläggande behov på kontoret finns:

- Växel, vi tar dina samtal när du är borta
- Mötesrum med whiteboard/projektor
- Utrymme för kundträffar på vår möblerade, inglasade innegård
- Höghastighetsinternet 100 mBit/s via fiberkabel
- Kaffemaskin
- Välutrustat kök med bland annat mikro, kyl/frys, spis, porslin/glas, bestick m.m
- Möbler på ditt rum - skrivbord, skåp, kontorsstol och besöksstol
- Städning av ditt rum och alla allmänna ytor varje vecka
- Postboxar i entrén

Mötesrum
Kontorshotell med attiyd
Vi tror att du vill jobba på ett ställe som har attityd och egen stil. Inredningsdetaljer, möbler, tapeter, lampor och annat som ger ett hus dess känsla och själ, har vi satsat mycket på.

Ljuset är viktigt för oss nordbor. Därför har vi gett alla rum i kontorshotellet glasväggar som avdelar varje rum från de andra. Det ger en öppen och luftig känsla. Du som blir hyresgäst hos oss uppskattar de öppna ytorna och är van vid den insyn som då blir resultatet.

Målet är en arbetsmiljö som främjar kreativitet och trivsamhet.