Saxborn fastigheter

Ny sportkanal lanseras

Nu får du en ny sportkanal - TV 10 - i ditt TV-utbud hos oss. Från och med den 7 september visar de bland annat från NHL, Formel 1 och tennis.
TV med flimrig bild
Den nya sportkanalen TV 10 kommer att ingå i det analoga TV-utbudet från Com Hem. Kanalen får en rivstart med kvalmatchen inför fotbolls-EM mellan Sverige och San Marino på Råsunda den 7 september.

Sedan kommer de bland annat att visa ishockey från NHL och hockeyallsvenskan,  fotboll från UEFA Champions League och ATP-tennisen. Vill du veta mer om vad kanalen kommer att visa? Titta på tv10.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad behöver jag göra för att få in Kanal 10?
TV 10 kommer att finnas som en extra kanal i det analoga TV-utbudet. Det enda du behöver göra är en ny kanalsökning. Informationen om hur du gör en kanalsökning hittar du i bruksanvisningen till din TV. Har du en nyare TV kan den ha automatisk kanalsökning.

Har du valt ett digitalpaket som Digital TV Large eller Medium ingår kanal 10 nu i ditt paket. Har du Medium Favoriter kan du välja Kanal 10 som favorit.

Har du några frågor kring kanal 10 eller problem med att få in kanalen, kontakta ComHems Kundservice på tel: 0771-55 0000.