FASTIGHET:

Intagsgatan 2

Intagsgatan 2 passar dig som...

...är singel eller sambo. Intagsgatans något större lägenheter passar också för den lilla familjen.

Intagsgatan är ett landshövdingehus byggt 1937 som senast renoverades 2012. Fastigheten har ljusa, fina trapphus med nya säkerhetsdörrar, fastighetsboxar och elektroniskt passersystem.

Lägenheterna är ljusa, välplanerade och typiska för stilen i ett landshövdingehus. Samtliga lägenheter i fastigheten har ekparkett och många av dem har nyrenoverade kök och badrum. Som boende i detta hus har man tillgång till en fräsch tvättstuga med goda tvätt- och torkmöjligheter, barnvagnsrum, och cykelförråd i källarplan samt lägenhetsförråd på vinden.

I källaren finner man även ett härligt gemensamt utrymme med bastu, dusch, omklädning samt minipentry, pingis - & kalasrum. Direkt utanför entrédörren finner man mysiga grönytor, cykelparkering och två soliga uteplatser varav en med fast grill. I anknytning till fastigheten finns även parkeringsplatser. Som boende har man tillgång till Comhem och en öppen fiberlösning med full valfrihet av tjänsteleverantörer.

I gemytliga Kålltorp är det lätt att trivas. En mysig stadsdel och ett trevligt läge med Skatås, Härlanda Tjärn och Renströmska parken som grannar. Här har du gångavstånd till all möjlig service och ca 10 minuter till Centralen.

Fastigheten är energideklarerad.

Fakta

Adress: Intagsgatan 2
Ägs av: Saxborn Fastigheter
Förvaltas av:
Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Kålltorp
Byggår: 1937
Ombyggnadsår: 1979, 2012
Fastighetstyp: Landshövdingehus
Lägenhetstyper i fastigheten: 2 r.o.k, 3 r.o.k
Balkong: Nej
Service i fastigheten: Bastu, dusch, omklädning och minipentry. Pingis - och kalasrum, cykel-och barnvagnsrum samt vindsförråd. Uteplatser med grill, möjlighet till parkering samt att hyra ett extra förråd.
Kabel-tv: Ja (ComHem)
Bredbandsuttag: Via fiber eller ComHem
Hiss: Nej
Övrigt: ICA Nära alldeles utanför.

Var hittar jag...

Förskola/skola

  • Torpagatans förskolor 50 m
  • Regnbågen 990 m
  • Sanatoriegatan 90 990 m Sagolunden Ättekullen 1000m (finns fler i området)

Grundskola

  • Kålltorpsskolan 380 m
  • Parkskolan 1100 m Rudolf Steinerskolan 560 m

Spårvagn/busshållsplats

  • Torpagatan, buss 17, 50 m
  • Munkebäcks Torg, linje 1, 700 m
  • Munkebäcks Torg, linje 5, 700m Solrosgatan, linje 3, 700 m


Ut och äta?

Runt hörnet hittar du Ölstugan 1892 Tullen som bland annat serverar svensk husmans-kost och svensktillverkad öl. Pizzeria/kebab hittar du vid Munkebäcks torg. Längs med Munkebäcksgatan finns thailändskt och husmanskost och fler pizzerior. Längtar du efter nybakat hittar du bröd och bakverk på Sunes, som även har ett litet café.

Fritid

Skatås och Delsjön finns på gångavstånd. Här hittar du vacker natur och fina promenadvägar. På väg dit ligger Göteborgs Tennisklubb och IFK-kliniken, såväl som Göteborgs fältrittklubb, GFRK. Gym, massage och rehab hittar du på Hela Hälsan vid Munkebäcks Torg, där man som hyresgäst hos oss har förmånliga priser. Nere vid Torpavallen har du SATS i ljusa lokaler. Gillar du att bada skall du ta dig till Härlanda Tjärn eller någon av Delsjöarna dit det är promenadavstånd. Där kan du även hyra kanoter sommartid!

Övrig service

Livsmedel hittar du på Konsum Munkebäckstorg eller stormarknaden ICA Kvantum Munkebäck. På Munkebäcks Torg finns även fruktaffär, kiosk, gatukök, vårdcentral/BVC, optiker och apotek för att nämna några. Vid Torpavallen (vid Munkebäcksmotet) finner du allt från Systembolaget, Max, Mediamarkt, SATS och Djurmagazinet. Allt du behöver, på gångavstånd!