FASTIGHET:

Ättehögsgatan 8

Kontorshotell triangeln passar för dig som...

...driver ett mindre företag som ensam eller ett fåtal anställda och som vill ha en flexibel hyrestid, gratis parkering, nära till utfartslederna till ett bra pris.

Den triangelformade fastigheten byggdes i egen regi 1990. I denna fastighet huserar endast kommersiell verksamhet så som kontorshotell i två plan samt daglig verksamhet. Kontorshotell Triangeln är ett hjärtligt kontorshotell med modern, flexibel service för dig som vill koncentrera dig på din verksamhet och låta någon annan sköta marktjänsten.

Direkt utanför entrédörren finner man mysig omgivning av grönytor, en porlande bäck, flera lekplatser, cykelparkeringar och soliga uteplatser med fast grill. Här har vi byggt med tillgänglighet i fokus - inga backar, Flexlinje samt spårvagn och buss runt husknuten. Du har gratis parkering på gatan och för dig som önskar en egen parkeringsplats finns det möjlighet i grannfastigheten Ättestigen 8-10.

I gemytliga Kålltorp är det lätt att trivas. En mysig stadsdel och ett trevligt läge med Skatås, Härlanda Tjärn och Renströmska parken som grannar. Här har du gångavstånd till all möjlig service och ca 10 minuter till Centralen.

Text

Fakta

Adress: Ättehögsgatan 8
Ägs av: Saxborn Fastigheter
Förvaltas av:
Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Kålltorp
Byggår: 1990
Ombyggnadsår: -
Fastighetstyp: Tegelhus byggt i suterräng.
Kabel-tv: Ja (ComHem)
Bredbandsuttag: Via fiber eller ComHem
Övrigt: Besök www.kontorshotelltriangeln.com för mer information.

Var hittar jag...

Spårvagn/busshållsplats

  • Torpagatan, buss 17, 500 m
  • Ättehögsgatan, linje 1, 250 m
  • Ättehögsgatan, linje 5, 250m
  • Solrosgatan, linje 3, 900 m

Ut och äta?

Runt hörnet hittar du Ölstugan 1892 Tullen som bland annat serverar svensk husmans-kost och svensktillverkad öl. Pizzeria/kebab hittar du vid Munkebäcks torg. Längs med Munkebäcksgatan finns thailändskt och husmanskost och fler pizzerior. Längtar du efter nybakat hittar du bröd och bakverk på Sunes, som även har ett litet café.

Fritid

Skatås och Delsjön finns på gångavstånd. Här hittar du vacker natur och fina promenadvägar. På väg dit ligger Göteborgs Tennisklubb och IFK-kliniken, såväl som Göteborgs fältrittklubb, GFRK. Gym, massage och rehab hittar du på Hela Hälsan vid Munkebäcks Torg, där man som hyresgäst hos oss har förmånliga priser. Nere vid Torpavallen har du SATS i ljusa lokaler. Gillar du att bada skall du ta dig till Härlanda Tjärn eller någon av Delsjöarna dit det är promenadavstånd. Där kan du även hyra kanoter sommartid!

Övrig service

Livsmedel hittar du på Konsum Munkebäckstorg eller stormarknaden ICA Kvantum Munkebäck. På Munkebäcks Torg finns även fruktaffär, kiosk, gatukök, vårdcentral/BVC, optiker och apotek för att nämna några. Vid Torpavallen (vid Munkebäcksmotet) finner du allt från Systembolaget, Max, Mediamarkt, SATS och Djurmagazinet. Allt du behöver, på gångavstånd!